Niemand | Ronnie Flex & Mr. Polska

Bb
Capo op 1 Dm C Bb Met de snelheid van 't licht, kom ik naar jou Dm C Bb Vertel mij dan is, waarom het niet zou Dm C Bb Werken voor ons, want het werkt voor mij F Het werkt hard hard hard Am Bb Ik voel het in m'n hart hart hart Dm Niemand hier heeft wat wij hebben C Bb Niemand hier hoeft niks te weten Dm C Bb Niemand hier kan ons niks zeggen over ons Dm Niemand hier heeft wat wij hebben C Bb Niemand hier hoeft niks te weten F Am Bb Niemand hier kan ons niks zeggen over ons Dm C Bb Dm C Bb Dm C Bb F Am Bb Niemand hier kan ons niks zeggen over ons, oh oh oh Dm C Bb Dm C Bb Dm C Bb F Am Bb Dm C Bb De manier waarop, ik manoeuvreer Dm C Bb Ja de team gaat voor, dat is wat een bitch weet Dm C Bb Al het geld kan op, maar ik ben niet dom nee F Am Bb Ja die auto is Duits, we zijn in vorm, hé Dm C Bb Ja de weg was lang, maar we zijn safe nu Dm C Bb Mama wees niet bang, om hoe ik leef nu Dm. C Bb Meisje doe jouw dans, je bent op dreef nu F Am Bb Ik pak boesjans, en drink mijn thee nu Dm C Bb Met de snelheid van 't licht, kom ik naar jou Dm C Bb Vertel mij dan is, waarom het niet zou Dm C Bb Werken voor ons, want het werkt voor mij F Het werkt hard hard hard Am Bb Ik voel het in m'n hart hart hart Dm Niemand hier heeft wat wij hebben C Bb Niemand hier hoeft niks te weten Dm C Bb Niemand hier kan ons niks zeggen over ons Dm Niemand hier heeft wat wij hebben C Bb Niemand hier hoeft niks te weten F Am Bb Niemand hier kan ons niks zeggen over ons Dm C Bb Dm C Bb Dm C Bb F Am Bb Niemand hier kan ons niks zeggen over ons, oh oh oh Dm C Bb Dm C Bb Dm C Bb F Am Bb Dm C Bb Meisje, jouw aura is zeldzaam Dm C Bb Maar laten we alsjeblieft niet te snel gaan Dm C Bb Ik moet even wennen aan de situatie F Am Bb Maar wil je deze ritje trek je helm aan Dm C Bb Waar we ook gaan het is goed zo Dm C Bb Ik heb voor jou een dak en voedsel Dm C Bb Fles Grey Goose en ze proeft ook F Am Bb En je weet dat zij ook die troep rookt Dm C Bb Met de snelheid van 't licht, kom ik naar jou Dm C Bb Vertel mij dan is, waarom het niet zou Dm C Bb Werken voor ons, want het werkt voor mij F Het werkt hard hard hard Am Bb Ik voel het in m'n hart hart hart Dm Niemand hier heeft wat wij hebben C Bb Niemand hier hoeft niks te weten Dm C Bb Niemand hier kan ons niks zeggen over ons Dm Niemand hier heeft wat wij hebben C Bb Niemand hier hoeft niks te weten F Am Bb Niemand hier kan ons niks zeggen over ons Dm C Bb Dm C Bb Dm C Bb F Am Bb Niemand hier kan ons niks zeggen over ons, oh oh oh Dm C Bb Dm C Bb Dm C Bb F Am Bb
Meer leuke liedjes

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.