Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn | Gordon

G7 D7
Intro: C \ F \ G Am Kon ik maar even bij je zijn G C Kon ik nog maar even met je delen E Am Wat zo gewoon lijkt voor zo velen D7 G7 Zolang het er maar is Was je nog maar even hier Kon ik nog maar even van je leren Wat ik niet eens meer wil proberen D7 E Omdat ik je zo mis Refrein: F C F Kon ik maar even bij je zijn C Am G Ik moet nog zoveel aan je vragen C E Am Wat doet het ongelofelijk veel pijn D7 Dm C Zelfs na die tijd denk ik alleen aan wat ik voel voor jou Kon ik nog maar even bij je zijn Kon ik nog maar echte liefde voelen 'k Weet nu wat ze daarmee bedoelen Toch leek het zo gewoon Was je nog maar even hier Kon ik nog maar even met je praten Zoals we vroeger uren zaten Oh, was het nog maar zo

 

Meer leuke liedjes

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.